sinan90
Registered User
Join date: Apr 2006
2,455 IQ
#1
I can't get on to the profiles PM system at all I'm just continually stuck with this screen:



Is this just a problem for me, or anyone else experiencing it? I've tried refreshing and closing and opening FF, but I'm always stuck on that loading screen.
Founder of Jaco society

[22:08:23] <Confusius> I wish I was a bassist
[22:08:26] <Confusius> you fuckers look cool


Want to know how to play bass in jazz? Read this.
Seth Shadows
G|-18b19-~~[18]pb19~~~\
Join date: Sep 2006
6,719 IQ
#2
What's that?! FireFox?! Found your problem.
Quote by Cobain_is_king

Seth: 1
A7X: 0
sinan90
Registered User
Join date: Apr 2006
2,455 IQ
#3
I haven't had a problem getting on to my PMs before today and I used FF back then.
Founder of Jaco society

[22:08:23] <Confusius> I wish I was a bassist
[22:08:26] <Confusius> you fuckers look cool


Want to know how to play bass in jazz? Read this.
SomeoneYouKnew
UG God
Join date: Feb 2007
2,503 IQ
#4
I'm using Firefox and I can access my PMs. Just to be certain, try using IE. You may have a plug-in that I don't. That might be giving you problems.

EDIT:

You really should have put this on the existing thread stickied at the top.
All Profile bugs are supposed to go there.
Meadows
Quote by Jackal58
I release my inner liberal every morning when I take a shit.
Quote by SK8RDUDE411
I wont be like those jerks who dedicate their beliefs to logic and reaosn.
Last edited by SomeoneYouKnew at Nov 3, 2007,
sinan90
Registered User
Join date: Apr 2006
2,455 IQ
#5
I can get onto when I use the AOL browser, but the thing is I haven't gotten any new plugins for FF recently, the only FF download I made was the program update. Maybe that's the problem?
Founder of Jaco society

[22:08:23] <Confusius> I wish I was a bassist
[22:08:26] <Confusius> you fuckers look cool


Want to know how to play bass in jazz? Read this.
SomeoneYouKnew
UG God
Join date: Feb 2007
2,503 IQ
#6
Quote by sinan90
I can get onto when I use the AOL browser, but the thing is I haven't gotten any new plugins for FF recently, the only FF download I made was the program update. Maybe that's the problem?
I just did the program update, too. But I'm on a much older OS. Win 2000 pro. It wouldn't surprise me a bit if the update caused a problem. I don't know if you can revert back prior to the update. I'm not that computer savvy.
Meadows
Quote by Jackal58
I release my inner liberal every morning when I take a shit.
Quote by SK8RDUDE411
I wont be like those jerks who dedicate their beliefs to logic and reaosn.
Seth Shadows
G|-18b19-~~[18]pb19~~~\
Join date: Sep 2006
6,719 IQ
#7
New firefox update. *shakes head* works on loading text and still life pictures extra fast but stops action html.
Quote by Cobain_is_king

Seth: 1
A7X: 0
Seth Shadows
G|-18b19-~~[18]pb19~~~\
Join date: Sep 2006
6,719 IQ
#9
did you select your features and plugins though?
Quote by Cobain_is_king

Seth: 1
A7X: 0
sinan90
Registered User
Join date: Apr 2006
2,455 IQ
#10
It works now. So there's no problem. It must have been some weird problem just for a few hours.
Founder of Jaco society

[22:08:23] <Confusius> I wish I was a bassist
[22:08:26] <Confusius> you fuckers look cool


Want to know how to play bass in jazz? Read this.