#1
Won't let me sign

giving me error code: 80048820

http://help.live.com/EN_US/HelpWindow_msg.asp?INI=WL_Messengerv1_2.ini&H_VER=1.7&SearchTerm=80048439&H_APP=Windows%20Live%20Messenger&S_Text=For%20help%20on%20Windows%20Live%20Messenger%2C%20select%20a%20topic%3A&ContactUs=&v4=DH_FREE

I done everything there, And last nite it randomly signed in.. Now its stoped workin again ?

any help pit ?
Quote by hrdcorelaxplaya
fill it with used condoms and a note that says

"Last night was amazing. I love you.

-Kurt"
#2
One of two things might be off:

1) The date/time on your computer are wrong.

2) You have to delete some file in the folder (I can't remember which one, someone else might know it)
UG's Yellow Ranger

#3
sometimes it wouldnt start before i updated my virus scanner
A message to all readers: I’m a cynical, satirical, sadistic, heartless, sardonic, mocking, demotivating, derisive, scathing, contemptuous, disdainful, scornful and condescending guy. And I love it.

Quote by Amalgam
I like this guy's thinking.
#4
I've tried the 1st one.. everything is sweet with time and date

dunno about the second one ?
Quote by hrdcorelaxplaya
fill it with used condoms and a note that says

"Last night was amazing. I love you.

-Kurt"
#6
i did 4 times :S
Quote by hrdcorelaxplaya
fill it with used condoms and a note that says

"Last night was amazing. I love you.

-Kurt"
#10
Already did.. As said in first post :S

I've tried pretty much everything ?
Quote by hrdcorelaxplaya
fill it with used condoms and a note that says

"Last night was amazing. I love you.

-Kurt"
#12
no other help ??
Quote by hrdcorelaxplaya
fill it with used condoms and a note that says

"Last night was amazing. I love you.

-Kurt"
#13
Happened to me too but its working now.
Schecter Damien 6
Epiphone G-400
Digitech RP200A
Vox AD30VT-XL
#14
do you have Vista?
Because I know there is compatability issues there

My dad forced the shop where he got his from to install XP instead
#15
Does the error pop-up straight after you 'sign-in' ? Or does it take a while.

Usually, if it appears straight away, it's to do with my Internet connection. :/