#1
yeah, just wondering. my amp sounds funny when i play a fretted string with and open string together. it makes a annoying reverb, sounds like vibrato. does anyone know what the problem is? is it my guitar or amp? i have a digitech guitar processor and kramer with an old ass washburn amp.
Last edited by ekmuas at Feb 25, 2008,
#2
Like a goat! Oh my, that's a great description!

You sure that you're in tune?
Ibanez SR505
Ashdown ABM 300 EVO II
Epifani UL410
#3
I think i know what your talking about. IS it kinda like a vibrato type sound?
Hello
#4
Quote by Welsh Guitar
Like a goat! Oh my, that's a great description!

You sure that you're in tune?


yes, 110% sure i'm in tuned
#5
Quote by MXBoy11
I think i know what your talking about. IS it kinda like a vibrato type sound?


yeah like a vibrato. could it be my guitar pickup wiring?
#6
The same thing happens to me. I just thought it was normal and turn down the the distortion.

I also have a digitech processor...interesting.
#7
Quote by Withateethuh
The same thing happens to me. I just thought it was normal and turn down the the distortion.

I also have a digitech processor...interesting.


could it be the guitar? i opened up the wiring part of the guitar and it looks like a mess.
#10
It has nothing to do with the wiring.
turn off your vibrato/tremelo.
or else, your amp is broken.
Gear:
Ibanez RG550 20th RFR
Traynor YCV50
Fender FMT HH Tele
Mesa Boogie 2ch Triple Rectifier
2 1x12 custom Theile cabs
ISP Decimator
Krank Kranshaft
Boss BF-2 Flanger
BBE Sonic Maximizer