#1
i got one sitting in my basement its my buddy's and was playing it i had the cab hooked up with 1 speaker to a peavey PA system the way he had it and i turned them on and was playing and then the randall just shut off, and the PA system turns on but wont play any sound idk whats wrong with it
Gear:
Epiphone Les Paul Standard
Blackstar HT-5 Head
Homemade 1x12 from a combo cab with an Eminence PJ
Quote by ikey_
perhaps i have a superb epiphone. the japanese man must have gotten laid and won the lottery right before he made my guitar. whatever.
#2
Did you check to see what the impedance was on the speaker? They take a 4ohm minimum. Also was the pa system running to the same speaker as the Randall? And how was everything connected?
#3
whats the impendance?

and there was an output line running to the speaker on the right of the cab and the randal head had one connected to the cab.
Gear:
Epiphone Les Paul Standard
Blackstar HT-5 Head
Homemade 1x12 from a combo cab with an Eminence PJ
Quote by ikey_
perhaps i have a superb epiphone. the japanese man must have gotten laid and won the lottery right before he made my guitar. whatever.
#5
Quote by convictionless
you blew it retard.......



HOLY **** UR SMCHUCKIN FART


im jw its prolly a fuse...

and its not really my fault

because i just left it the way he set it up
Gear:
Epiphone Les Paul Standard
Blackstar HT-5 Head
Homemade 1x12 from a combo cab with an Eminence PJ
Quote by ikey_
perhaps i have a superb epiphone. the japanese man must have gotten laid and won the lottery right before he made my guitar. whatever.