#1
Sorry to post this in two places, but I've put it in the customizing bit and had no luck.

I've wired up my jazz bass with Lindy Fralin pups, and plugged it in and it works okay, but the uppermost volume pot is not right, when all 3 are turned up full there is no sound, but when I turn the uppermost volume pot down the volume goes up, so it's back to front basically. I've followed wiring diagrams and am certain that everything is correct but I want the volume pot the right way round. I don't have much of an idea about electrical stuff but I know some people on here do, so could I get a little help please? Thanks!

Also this is the wiring diagram I used:

http://zeus.lunarpages.com/~jimshi2...grams/jbass.jpg
#2
Well, have you tried wiring that top pot the other way around?

That might solve your problem.
In the bass chat:

<Jon> take the quote of me out your sig plx
<Jon> i hate seeing what i said around lol


Leader of the Bass Militia PM to join!



And now on BANDCAMP!


Officially the funniest member of the Bass Forum.
#3
Which way round is that? Do you mean swapping the two wires from the pick up?
#4
Effectively, yeah. Try that, and see what happens. I'm guessing the diagram might be wrong. Or you've followed it wrong. One of the two.
In the bass chat:

<Jon> take the quote of me out your sig plx
<Jon> i hate seeing what i said around lol


Leader of the Bass Militia PM to join!



And now on BANDCAMP!


Officially the funniest member of the Bass Forum.
#5
I know I haven't a clue about electrical things, but I know I've not followed it wrong because I spent ages doing it right. The middle pot has the same wiring but somehow works which is what confuses me