#1
I just installed SF at my friends house. He has vista. I'm not sure if that is a problem or not. If so let me know. When I click the play live button everything works great. Two pop-ups come up that are requesting me to allow the program or w/e. I click allow on both. Then the n-guard protecting thing or w/e goes away after its done. Then just before it starts this pops up.


#2
its because when you try to run it its running the game twice.

also might be vista being RETARDED.

try only allowing one instance of the game, or, if you can, figure out why its running it twice.
My Gear:
Gibson Faded Flying V
"Dante's Inferno" Iceman
Fender Hot Rod Deluxe 112
etc.




Quote by freedoms_stain
I can't imagine anything worse than shagging to Mark Knopfler.

Maybe shagging Mark Knopfler, but that's about it.
#3
ijji sucks. Has nothing to do with your problem, however.
Also, only allow one of the programs to run. Don't allow both, or you're running both programs.
And play GunZ too because it's awesome
Last edited by RPGoof at Jun 22, 2008,
#5
I don't know why its running twice. I completly exit out of anything to do with the game and try to run it again. And no matter what I do it comes up with that message.

Any ideas guys?
#8
Quote by RPGoof
ijji sucks. Has nothing to do with your problem, however.
Also, only allow one of the programs to run. Don't allow both, or you're running both programs.
And play GunZ too because it's awesome

did you even read this
#10
Soldierfront?

Isn't that game incredibly glitchy, and shitty?

Then again all of those free games suck.