#1
im using opera and youtube is showing up rather weird lately. i thought it was just internet problems that i was having about a week ago, but the problem still persists and i cant even watch videos anymore. however, youtube works on IE... but **** IE. do any other opera users have this problem? how can i fix it?

dont give me any "switch to firefox" bull****

EDIT: this is how it looks on my computer

#2
switch to firefox


Sorry, had to.
Try downloading the latest version. Maybe an older version?
#3
Quote by Masonpwiley
switch to firefox


Sorry, had to.
Try downloading the latest version. Maybe an older version?

im using opera 9.5, which is the current version. and id rather not go back.

EDIT: winamp.com is like this too, which means i cant even search for new winamp skins/plugins
#4
It works fine for me. Sometimes that will happen, but rarely.
I can honestly say I have really been far even as decided to use even go want to do look more like.


I don't always post on UG, but when I do, I post in the Pit. Stay thirsty my friends.
#8
It's probably not your fault. The videos were all coming up as non-existent today.
Quote by DrLoveFuzz
I'd rather listen to my parents having sex than LCD Soundsystem.
#10
its because your not using firefox. or you didnt install flash but if you already installed flash you need to be on firefox to not fail anyway.

Gibson SG Special Faded(Super Distortion/PAF Pro)
Carvin V3M
Jet City JCA2112RC
Taylor 114e
Ibanez SR300e

Quote by Delanoir
In 60 years, there will still be Opeth.
You know why?
Death ain't got **** on Mikael.
Last edited by Linqua5150 at Jun 27, 2008,