#1
Ok so the problem is that theres no sound when the amp is on even though all volumes are up. Not my amp someone elses.
Fender Deluxe Strat HSS
Fender Standard Strat
Fender Highway 1 Tele
Epiphone Les Paul Standard
Orange Rocker 30 Combo
Seymour Duncan Twin Tube Mayhem
Roland Microcube
Boss Micro BR
Korg Pitchblack
EHX Holy Grail
Hohner 3/4 Classical
#3
The problem?

Its an MG


Quote by dogismycopilot
Absent Mind, words cant express how much i love you. Id bone you, oh yea.

Quote by lumberjack
Absent Mind is, as usual, completely correct.

Quote by littlemurph7976
Id like to make my love for Neil public knowledge as he is a beautiful man
#4
Um.

Its an MG.

MARSHALL MG: BUILT TO FAIL.

But seriously, check the connection to the speaker.
Gear
Epiphone Les Paul Standard Plus Top w/ Seymour Duncans
Epiphone Les Paul Standard Plain Top w/ Dimarzios
Peavey Windsor Halfstack
MXR Distortion III
Dunlop Jazz 3 picks (Red)
DR Tite-fit 10's
Monster Cables
#5
too ashamed to admit that you own an MG
Originally Posted by TheKermal
I've just placed a mini-jack on my jack-stick
#6
I think its yours, your trying to hard to prove it isn't.

/suspicion.

Not like it actually matters but I would also say check the speaker.
#7
Nah its not mine, i made this thread for a n00b that didnt know how himself, I refer you to the 'OverDrive or Distortion' thread.
Fender Deluxe Strat HSS
Fender Standard Strat
Fender Highway 1 Tele
Epiphone Les Paul Standard
Orange Rocker 30 Combo
Seymour Duncan Twin Tube Mayhem
Roland Microcube
Boss Micro BR
Korg Pitchblack
EHX Holy Grail
Hohner 3/4 Classical
#9
Lol we arent here to discuss the issue of the amps quality guys. Just trying to trouble shoot
Fender Deluxe Strat HSS
Fender Standard Strat
Fender Highway 1 Tele
Epiphone Les Paul Standard
Orange Rocker 30 Combo
Seymour Duncan Twin Tube Mayhem
Roland Microcube
Boss Micro BR
Korg Pitchblack
EHX Holy Grail
Hohner 3/4 Classical
#11
iv got a marshall mg15 and iv had it for 5 years and nothing has gone wrong with it so far but im gettin a new amp tomorrow so...YAY
#13
Quote by Absent Mind
The problem?

Its an MG


The problem?

I see no problem.
Gear:
Ibanez S470 (EMG 81/S/85)
Sigma DMC-15E
Laney VH100R
Laney 4x12 Cab
Ibanez Weeping Demon
M-Audio ProKeys 88
Mbox 3 Pro
KRK RP6 G2's
Plum Team FTW!

X
#14
thing is with an SS if it fails it really fails

its either someting trivial like cable or guitar volume or its new amp time
Get off this damn forum and play your damn guitar.
#16
Which model is it.
Is the speaker cable in the right slot, is it turning on properly?
Is the guitar lead working?


Quote by MightyAl
How do you physically download an album? Like run your computer off a dynamo on an exercise bike?
#17
If its not the obvious, like cable or guitar then its just another MG with a electric gremlin. The majority of MGs have some sort of electric problem that develops pretty much right after the warranty runs out.
#18
I was just in the thread where the guy said he didn;t know how to make one, and he made this for him. just to clarify...

but it could be a lot of things. For instance if he has a pedal and is not hooking it up the right way it can do that. The other night I did this with pedals in my effects loop... granted I was drunk as hell but hey it happens.
-------------------------------
Faded Gibson SG Special - Black ice mod
Seymour Duncan SH-5 in bridge
B-52 AT 112
Ted Weber Mass100 attenuator
EHX Small Clone
EHX Metal Muff
DIY Modded tubescreamer
Dunlop 535Q Wah
Wax Potting tutorial
#19
Have you checked the obvious stuff like guitar cables? Does the light come on when you turn it on? Is the power plugged in?

Try your guitar on another amp or another guitar on the amp to make sure it is the amp that is at fault.
Main Gear:

Santiago S3 Spanish Classical
PRS CE22 Mahogany
Mesa/Boogie F-50 combo w/ G12K-100
Teese RMC Wizard Wah
Rothwell Switchblade
Ibanez FL-9
Visual Sound Liquid Chorus V2
EHX SMMwH