#1
Hi everyone, I'm new here. I just recieved my marshall avt50 half stack yesterday. I know, the reviews are not the best. I can't say how it sounds because when I set it up and plugged it in, the power button started to light up then faded. Somthing smelled burnt. It wont do anything. If its a simple fix like a fuse, I hate to go through the time and trouble of shipping it back to american musical. Any help would be great.
#2
ship it back. no sense on fixing a broken amp you just recieved
My Gear
Guitars:
-Gibson Les Paul Tribute (Bare Knuckle Nailbombs)
-Ibanez "lawsuit" Les Paul (Seymour Duncan Pegasus and Sentinent)
-Ibanez S470 (Dimarzio D-sonic and Humbucker from Hell)
-PRS SE Custom (Guitarforce Black Diamond and Lord of the Blues)

Amp:
Marshall TSL100
EVH 5150III EL-34 50w
Marshall 1960a cab

Effects:
Dunlop 535q wah
Boss Super Chorus
Bogner Uberschall
Ibanez DE7 Delay
Electro-Harmonix Power Booster
Fender PT100 Pedal Tuner

Strings:
Ernie Ball Skinny Top/Heavy Bottom 10-52
#3
yeah dude,
make that company fix it for you,
you paid money for a new amp and you got a
broken one...
make them "give you the pickle"
"so did you do anything hardocore today?"

"yeah dude i went to the bathroom and pluged up the toilet like hardcore! water would not stop coming out of it! It was like eddie van halen was playing Eruption in my bathroom! If van halen was a toilet
#4
Quote by miniindividual
yeah dude,
make that company fix it for you,
you paid money for a new amp and you got a
broken one...
make them "give you the pickle"

I feel like they already gave me the pickle
#5
its a big company term thing,
give the little man what he wants
"so did you do anything hardocore today?"

"yeah dude i went to the bathroom and pluged up the toilet like hardcore! water would not stop coming out of it! It was like eddie van halen was playing Eruption in my bathroom! If van halen was a toilet