#1
so... it's going way too fast and I was wondering what causes this and how I can fix it.

can anyone help?
#2
are you bragging that your internet connection is better then ours?
Quote by Holy Katana
Your last job only paid you $7.00 AUD an hour? That's like $6.05 in the US. What the hell is the minimum wage over there?


Quote by titsmcgee852
$0 for volunteer work

ollollolollol


^
#4
Quote by Henkdemachtige
are you bragging that your internet connection is better then ours?


???

no, the problem is that the video is moving faster than the audio... I hope I explained that well enough
#5
Quote by slayaplaya
???

no, the problem is that the video is moving faster than the audio... I hope I explained that well enough

One of mine did that. I deleted it and never put it back up. Hope this helps
Quote by Chrisiphone
Oh wow this is a guitar forum!
Quote by JacobTheMe

Karvid is sexy

Quote by KAS1981
Why is it that some folks quote praise from other members in their sig lines?
Its lame.
#9
Quote by Preid
Oh its going to get UG'ed up porpa!

People arnt interested in fast playing anymore, its all about whammying without the whammy bar.

How it should be done



ok... but does anyone know how to fix this?
#11
Quote by Epiphany521
dude now it looks like you can shred!


uh? thanks... I guess ...

anyway:

How do I fix this?

please answer me without making fun of me
#15
Well, i have the file on my desktop and it plays perfectly in windows media player, but when uploaded to youtube, it screws up.

i had another video that was supposed to last 7 minutes, but ended up lasting 53 seconds.

I think I might try an other camera though
#16
It's not in a hurry, just moving fast
Quote by Kumanji
How about you don't insult my friend's dead mum, you prick.


Quote by JDawg
Too be he had to be a dick about his crayons.