#1
Probably a 'n00b' question, but i bought an electro-acoustic, and when I plug it into my VOX AD15VT I just get a lot of hiss and feedback etc. I'm not sitting too close to the amp so i dont think it's feedback, but still. I have two channels or manual settings, and when i switch to just the first channel, i get no sound and when i switch to the second, i get loads of hiss and buzz, and then it goes quiet and i get some quiet amplification (if there is such a thing XD).. But Please Help!
Quote by Jackolas
edgespear, driving great ideas again. Sir, you pwn.

Gear:
Guitar: Epiphone Les Paul, PRS SE Floyd Custom 24 Floyd Amethyst
Amp: Peavey 6505, Eleven Rack
#2
there should be an EQ on the guitar somehere.. play around with the frequencies manually that is.

Soundgate.
#3
Quote by Gunjak
there should be an EQ on the guitar somehere.. play around with the frequencies manually that is.

Soundgate.

Hmm all i can see is Phase and Mute buttons, Vol dial, and Bass, Treble, Middle and Scoop sliders...
Quote by Jackolas
edgespear, driving great ideas again. Sir, you pwn.

Gear:
Guitar: Epiphone Les Paul, PRS SE Floyd Custom 24 Floyd Amethyst
Amp: Peavey 6505, Eleven Rack
#4
b m t there what he means by frequencies
MIJ Rhoads Pro '90
Epi LP Prophecy GX + LP Custom Maple EMGs
MIJ Soloist XL '93 =]
MIJ Fender Strat Kahler
Squire tele '94?
Warlock platinum '90? old shape

Laney VC15

Jackhammer
TRADES????
#5
Quote by damm_punks
b m t there what he means by frequencies

>.< Of course! Should've known Thanks

Um What should I do about my settings on the amp though?

EDIT: NEVERMIND I can now play Far Away Thanks for your help guys!
Quote by Jackolas
edgespear, driving great ideas again. Sir, you pwn.

Gear:
Guitar: Epiphone Les Paul, PRS SE Floyd Custom 24 Floyd Amethyst
Amp: Peavey 6505, Eleven Rack
Last edited by edgespear at Sep 2, 2008,