#1
I just randomly got the typical shutdown in 60 seconds that the W32 Blaster virus causes, but I'm on SP2 which I believe included the Microsoft fix for the vulnerability.

Could it still have hit me or was it just a coincidence?

I only had three trusted sites open and I don't bother with shady porn sites or download sites...I had YouTube, Askmen.com and digg.com open at the time
Opie and Anthony Fan
XM 202 | SIRIUS 197
Linger Longer
#3
Maybe your computer just needed to shut down due to an error, and that there's no virus?!

What does your anti-virus say?
Sunn O))):
Quote by Doppelgänger
You could always just sleep beside your refrigerator.

Guitar:
- Ibanez S670FM w/ JB
- Fender 'Lite Ash' Stratocaster
- Fender '72 Deluxe Telecaster
- Arbiter LP Jr. Doublecut
Amp:
- Laney VC15

'72 Tele Appreciation Group
RIP DIO
#4
Quote by Simsimius
Maybe your computer just needed to shut down due to an error, and that there's no virus?!

What does your anti-virus say?

Still scanning, I have an almost full 80gb drive so it takes ages to get through everything
Opie and Anthony Fan
XM 202 | SIRIUS 197
Linger Longer
#5
uh, if it it does it again, safe mode, virus scan etc.
Quote by Alex The Red

If it doesn't have to do with tube amps or sex most of us don't really care..

Quote by Kutanmoogle

Looks like Lars Ulrich decided to become a hacker.

Quote by aaron6890
penises FTW

not in the gay way

<.<
>.>


......
#6
W32 not found on my system

Must have been a legitimate overflow...weird
Opie and Anthony Fan
XM 202 | SIRIUS 197
Linger Longer