#1
hey i recently bought a boss OD 20 drive zone

for some reason if you tap the effect pedal you can hear the tapping through the amp
there is also a blinking light on the effects pedal, and you can hear the blinking

im befuddled by this, i have used new leads, tried different guitars, and made sure no power supply leads are running over the guitar lead to prevent inteference

im don't what it is

please help, it is ruining my sound

should i sell it or get it repaired??
Quote by Cobain_Is_King
There's this cool shop in Auckland called Google. It has everything.


oh look, the have a website: www.google.com
#2
That is a strange one. Sounds like you've done the normal troubleshooting. Did you replace the battery too even tho you are not using it? Is this a new problem? I would take it to the store and recreate it there, then get a new one if you can and test before you leave.

Have you tried it in a different amp? Maybe your tubes are going microphonic or something bump.
#3
yeh thanks

i haven't tried the battery procedure, i will have a look at it

yes indeed i have tried two different amps
i have tried my new tiny terror amp which is tube, and i have an old solid state amp, same thing happens to both of them

so yeh im not sure

i did do a gig i think about a month ago and i do remember that was the first time with new leads, i didn't get anything like this then, its like the sounds went a away for a while
i dunno its really weird and frustrating
thanks for you input much apreciated
Quote by Cobain_Is_King
There's this cool shop in Auckland called Google. It has everything.


oh look, the have a website: www.google.com