#1
and its pretty nice. The tv is great picture quality and the internet is much faster on certain websites, including this one.

Anyways, I'm just pissed off because I'm attempting port forwarding so I can host games on Warcraft 3 and its giving me some bullshit. I try to log on to change the settings on the Actiontec MI-424-WR modem they gave me, but for some damn reason the username and password isn't the default username and password, admin and password . I mean it was fucking installed today. Apparently its pretty fucked up that whoever installed this shit (nice, fast shit btw,) didn't tell my dad when he changed the damn password, or something got fucked up.


Some more annoying shit is when I type in the password, I press one key, and somehow 1-2 more stars show up.

so I'm like:
p
its like:
***
the entire word somehow becomes:
******************
I don't think that spells "password".

Is this some kinda safety measure? Pretty idiotic imo.


Has anyone else dealt with this shit?
My meh gear:
ESP LTD MH-400NT
Peavey Raptor Plus EXP
Digitech RP90
Digitech Bad Monkey
Electro-Harmonix Big Muff Pi (WTS)
Crate GT15 (SHIT)

GAS:
Peavey 6505 112 combo
MXR 10-band EQ
Ibanez TS-9
Boss HR-2
Compressor (open to suggestions)
#2
Really?
No one?
I always knew writing was a waste of time.
What a waste of 5 minutes.
My meh gear:
ESP LTD MH-400NT
Peavey Raptor Plus EXP
Digitech RP90
Digitech Bad Monkey
Electro-Harmonix Big Muff Pi (WTS)
Crate GT15 (SHIT)

GAS:
Peavey 6505 112 combo
MXR 10-band EQ
Ibanez TS-9
Boss HR-2
Compressor (open to suggestions)
#4
try admin for both the name and pw.
i used to be a mod, then i took an arrow in the knee.